FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Indian Wells: Ljubičić i Ančić nositelji

INDIAN WELLS/ZAGREB, 9. ožujka 2005. (Hina) - Tri su najbolja hrvatskatenisača u glavnom ždrijebu 2.724 milijuna dolara bogatog Pacific LifeATP turnira u američkom Indian Wellsu, a zasad jedino Ivo Karlović znaime prvoga protivnika.
INDIAN WELLS/ZAGREB, 9. ožujka 2005. (Hina) - Tri su najbolja hrvatska tenisača u glavnom ždrijebu 2.724 milijuna dolara bogatog Pacific Life ATP turnira u američkom Indian Wellsu, a zasad jedino Ivo Karlović zna ime prvoga protivnika.

Karlović će u 1. kolu igrati sa Francuzem Julienom Benneteauom, 122. tenisačem svijeta, koga je Zagrepčanin pobijedio u oba međusobna dvoboja - 2000. na satelitu u Douaiu, te 2003. na Challengeru u Binghamtonu.

Davis Cup junak Ivan Ljubičić postavljen je za 13. nositelja i slobodan je u 1. kolu, dok u drugom ide na boljega iz dvoboja Talijana Pippa Volandria i još nepoznatog kvalifikanta. Volandria je Ljubičić dobio 2003. u 1. kolu Basela.

Mario Ančić je 19. nositelj i on je slobodan u 1. kolu, a u drugom čeka pobjednika dvoboja Marokanca Hichama Arazia i Čeha Tomasa Berdycha. S Araziem Ančić nikad nije igrao, a Berdycha je pobijedio dvaput - 2003. u Dnjepropetrovsku i ove godine u Marseilleu.

U kvalifikacijama Indian Wellsa nastupit će Roko Karanušić kojega u prvom kolu čeka Čeh Tomas Zib.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙