FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Eksplozija u Dohi - jedna osoba poginula, 12 ranjenih

DOHA, 19. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Jedna je osoba poginula, a 12ih je ranjeno u subotu u eksploziji u malom kazalištu blizu britanskeškole u glavnom gradu Katara, javlja agencija Reuters pozivajući se naslužbene izvore.
DOHA, 19. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Jedna je osoba poginula, a 12 ih je ranjeno u subotu u eksploziji u malom kazalištu blizu britanske škole u glavnom gradu Katara, javlja agencija Reuters pozivajući se na službene izvore.

General Ahmad al Hayki iz katarskog ministarstva unutarnjih poslova je za televiziju al Jazeeru rekao da je u eksploziji u Dohi poginula "jedna osoba".

"U kantini u zgradi kazališta dogodila se eksplozija. Još uvijek istražujemo njezin uzrok", rekao je Hayki, odbijajući reći radi li se o nesretnom slučaju ili napadu.

Upitan može li se ovaj slučaj povezati s terorističkim napadima u Saudijskoj Arabiji i Kuvajtu, Hayki je odgovorio: "Ne želim unaprijed pogađati stvari. Tek smo počeli sakupljati dokaze".

Novinar al Jazeere je rekao da je u trenutku eksplozije oko 100 ljudi bilo u kazalištu u Dohi.

Pripadnik osiguranja u britanskoj školi je za agenciju Reuters izjavio da je na zgradi škole razbijeno nekoliko prozora te da 40 profesora koji žive na prostoru oko škole evakuirano, ali da nitko nije ozlijeđen.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙