FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Požega-zamućena voda na izvorištima

POŽEGA, 18. ožujka 2005. (Hina) - Zbog naglog topljenja snijega napožeškim brdima zamućena su tri glavna tamošnja izvorišta pitke vode -Veličanka, Stražemanka i Kutjevačka rika, pa Zavod za javno zdravstvoi Komunalno poduzeće "Tekija", koje skrbi o vodoopskrbi, preporučujugrađanima da zamućenu vodu ne upotrebljavaju za piće.
POŽEGA, 18. ožujka 2005. (Hina) - Zbog naglog topljenja snijega na požeškim brdima zamućena su tri glavna tamošnja izvorišta pitke vode - Veličanka, Stražemanka i Kutjevačka rika, pa Zavod za javno zdravstvo i Komunalno poduzeće "Tekija", koje skrbi o vodoopskrbi, preporučuju građanima da zamućenu vodu ne upotrebljavaju za piće.

Djelatnici "Tekije" lokaliziraju područja zamućenja oko izvorišta, a i smanjili su ulaz vode u vodoopskrbni sustav. Uz to isključeno je i filtarsko postrojenje u Kutjevu, tako da su dijelovi tog naselja povremeno bez pitke vode.

Po riječima voditelja razvojnog sektora u "Tekiji" Milana Beslića, kontinuirano će se uzimati uzorci vode za analizu, pratit će se stanje na terenu te poduzimati druge radnje u cilju pojačanog ispiranja cjevovoda i kloriranja vode.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙