FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rok za ponude za privatizaciju "Energopetrola" produžen do 11. travnja

SARAJEVO, 17. ožujka 2005. (Hina) - Vlada Federacije Bosne iHercegovine odlučila je u četvrtak produžiti rok za podnošenje ponudaza privatizaciju naftnog poduzeća "Energopetrol" koji je isticao 18.ožujka.
SARAJEVO, 17. ožujka 2005. (Hina) - Vlada Federacije Bosne i Hercegovine odlučila je u četvrtak produžiti rok za podnošenje ponuda za privatizaciju naftnog poduzeća "Energopetrol" koji je isticao 18. ožujka.

Kako je priopćeno nakon sjednice Vlade održane u Sarajevu, novi rok za podnošenje formalnih ponuda za privatizaciju ili dokapitalizaciju "Energopetrola" je do 11. travnja.

Vladinom odlukom također je predviđeno da pregovori i potpisivanje odgovarajućeg sporazuma budu završeni do 20. svibnja.

Federalna je vlada, kako se navodi u priopćenju, uspjela odgoditi do 30. lipnja aktiviranje hipoteke nad dijelom imovine "Energopetrola" koju je ta tvrtka ponudila kao zalog za kredit kod HVB banke BiH.

Među osam tvrtki koje su iskazale zanimanje za sudjelovanje u privatizaciji "Energopetrola" je i hrvatska naftna kompanija INA.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙