FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Mesić primio predstavnike udruga osoba s invaliditetom

ZAGREB, 16. veljače 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesićprimio je danas izaslanstvo Saveza osoba s invaliditetom Hrvatskekoje ga je upoznalo s planom rada u 2005. i najvećim svojimovogodišnjim projektom - organizacijom 10. jubilarnog simpozija,priopćeno je iz Ureda predsjednika.
ZAGREB, 16. veljače 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesić primio je danas izaslanstvo Saveza osoba s invaliditetom Hrvatske koje ga je upoznalo s planom rada u 2005. i najvećim svojim ovogodišnjim projektom - organizacijom 10. jubilarnog simpozija, priopćeno je iz Ureda predsjednika.

Predsjednik Mesić prihvatio je pokroviteljstvo nad simpozijem i istaknuo kako je rad njihovih udruga izuzetno važan jer osobe s invaliditetom kroz njih mogu rješavati svoje probleme i ostvarivati svoja prava.

Na kraju razgovora izaslanstvo je predsjedniku Mesiću čestitalo na pobjedi na izborima.

U izaslanstvu su bili čelnici Zajednice saveza osoba s invaliditetom Hrvatske, Saveza civilnih invalida rata Hrvatske, Hrvatskog saveza udruga za osobe s mentalnom retardacijom, Hrvatskog saveza udruga invalida rada, Saveza društava multiple skleroze Hrvatske, Saveza udruga cerebralne i dječje paralize Hrvatske te Hrvatskog saveza gluhih i nagluhih Hrvatske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙