FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bojazan od lažnih Hondi u Bugarskoj

SOFIJA, 16. ožujka 2005. (Hina) - Službeni distributer Honde zaBugarsku Bultrac pribojava se da su u Bugarskoj proizvedeni motociklii mikro autobusi s lažnim logom i brandom tog japanskog proizvođača,pišu bugarski mediji.
SOFIJA, 16. ožujka 2005. (Hina) - Službeni distributer Honde za Bugarsku Bultrac pribojava se da su u Bugarskoj proizvedeni motocikli i mikro autobusi s lažnim logom i brandom tog japanskog proizvođača, pišu bugarski mediji.

Na posebnoj konferenciji za novinare u srijedu Bultracov izvršni direktor Kostadin Grozdanov rekao je da se taj strah pojavio nakon posjeta bivše ministrice gospodarstva Lidie Shuleve Kini u listopadu prošle godine. Nakon svog povratka ona je najavila bugarsko-kinesko udruživanje kompanija DASF i Chongqing Lifan Group na poslovima izrade vozila po licenci Honde.

No, iz Honda Motor Co. objavili su da planirana izrada vozila u Bugarskoj nije povezana s njezinim originalnim brandom. Honda, najveći svjetski proizvođač motocikala, ranije je pobijedio u sudskom procesu kojim se kompaniji Chongqing Lifan Industry Group zabranjuje prodaja motocikala pod brandom Honde.

Honda, General Motors i Toyota Motor tužile su kineske kompanije zbog kopiranja njihova dizajna i logo-a, jer to utječe na njihovo poslovanje na trećem po veličini tržištu vozila na svijetu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙