FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Škare Ožbolt: Ni jedna nova naznaka da će pregovori početi 17. ožujka

CRIKVENICA, 15. ožujka 2005. (Hina) - Predsjednica Demokratskog centrai ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt rekla je danas u Crikvenici,na osnivačkoj sjednici tamošnjega gradskog ogranka DC-a, da tijekomdana iz Europske unije nije stigla ni jedna nova naznaka o potvrdipočetka pregovora s Hrvatskom 17. ožujka.
CRIKVENICA, 15. ožujka 2005. (Hina) - Predsjednica Demokratskog centra i ministrica pravosuđa Vesna Škare Ožbolt rekla je danas u Crikvenici, na osnivačkoj sjednici tamošnjega gradskog ogranka DC-a, da tijekom dana iz Europske unije nije stigla ni jedna nova naznaka o potvrdi početka pregovora s Hrvatskom 17. ožujka.

Ministrica Škare Ožbolt, govoreći na sjednici, istaknula je kako je interes Demokratskog centra da se dozna puna istina o Domovnskom ratu, te da taj interes nalaže potrebu pune suradnje s Haškim sudom.

Ocijenila je nekorektnim da se iz određenih krugova stalno tvrdi kako je general Ante Gotovina u Hrvatskoj, te da bi oni koji to tvrde, trebali konkretno reći i gdje je.

Ministrica Škare Ožbolt također je rekla da će optužnica Haškog suda protiv bivšeg makedonskog ministra unutarnjih poslova Ljube Boškoskog, koju je danas zaprimilo Ministarstvo pravosuđa, sutra biti uručena optuženome, koji ima dvojno hrvatsko i makedonsko državljanstvo i nalazi se u pritvoru u Puli.

Za predsjednika crikveničkoga DC-a izabran je Branko Kuzmić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙