FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: prometna nesreća u tunelu Hrasten

ZAGREB, 21. veljače 2005. (Hina) - Zbog prometne nesreće u tuneluHrasten na autocesti A6 Rijeka-Zagreb prometuje se jednim trakom kroztunel u pravcu Rijeke dok se u pravcu Zagreba prometuje zaobilaznicomtunela koja je predviđena za kamione.
ZAGREB, 21. veljače 2005. (Hina) - Zbog prometne nesreće u tunelu Hrasten na autocesti A6 Rijeka-Zagreb prometuje se jednim trakom kroz tunel u pravcu Rijeke dok se u pravcu Zagreba prometuje zaobilaznicom tunela koja je predviđena za kamione.

Svi glavni cestovni pravci koji vode iz unutrašnjosti prema priobalju, Jadranska i Lička magistrala su otvoreni za sve kategorije vozila. Na većini cesta kroz Kvarner, Liku i Gorski kotar obavezno je posjedovanje zimske opreme zbog vlažnih i skliskih kolnika, mjestimice s raskvašenim snijegom. Snijeg pada u Lici i Gorskom kotaru no za sada ne stvara veće probleme u prometu.

Na GP Bregana kolona teretnih vozila koji čekaju na izlaz iz države duga je oko 2 km. Putnička vozila graničnim prijelazima uglavnom ne čekaju duže na prijelaz granice.

Trajektna linija Brestova-Porozina za otok Cres prevozi samo osobna vozila i teretna do 3,5 tone, ostali mogu doći preko Krka trajektnom linijom Valbiska-Merag. Brzobrodska linija Ubli-Vela Luka-Hvar-Split je u prekidu.

Ostali trajekti zasad plove redovito i bez ograničenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙