FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Italija: U lov na unabombera uključeno 240 ljudi

RIM, 14. ožujka 2005. (Hina/AR) - Otvoren je pravi lov na unabombera,čovjeka koji već više godina podmeće eksplozive u razne predmete najavnim mjestima sjeveroistoka Italije i ranjava ljude, a u potragu suuključene snage koje broje 240 ljudi, rekao je u ponedjeljak tužiteljLuca Marini iz Trevisa koji vodi istragu.
RIM, 14. ožujka 2005. (Hina/AR) - Otvoren je pravi lov na unabombera, čovjeka koji već više godina podmeće eksplozive u razne predmete na javnim mjestima sjeveroistoka Italije i ranjava ljude, a u potragu su uključene snage koje broje 240 ljudi, rekao je u ponedjeljak tužitelj Luca Marini iz Trevisa koji vodi istragu.

Unabomber je jučer podmetnuo eksploziv u plastičnu svijeću u crkvi u mjestu Motta di Livenza. Eksplozija svijeće, kada je upaljena, izazvala je teže rane na ruci 6-ogodišnje djevojčice Grete, koja je tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak bila podvrgnuta operaciji ruke kako bi joj se obnovila tri prsta.

Marini je izjavio kako je izvršeno i desetak pretresa, ali nije obznanio rezultate i detalje istrage.

Unabomber je do sada postavljao eksplozive na plažama, u trgovinama, na izletištima, u crkvi, odnosno na mjestima gdje se okuplja veći broj ljudi, stavljajući ga u predmete koji ne mogu biti sumnjivi, kao što je svijeća, konzerva, igračka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙