FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Wisconsin: Na vjerskom skupu ubijeno sedam osoba, ubojica počinio samoubojstvo

WASHINGTON, 13. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Broj ubijenih u subotnjemzločinu naoružanog muškarca, koji je otvorio vatru na vjerskom skupu uhotelu Sheraton u mjestu Brookfield u američkom Wisconsinu, popeo sena sedam, nakon što je troje teško ranjenih umrlo u bolnici,izvijestila je policija.
WASHINGTON, 13. ožujka 2005. (Hina/Reuters) - Broj ubijenih u subotnjem zločinu naoružanog muškarca, koji je otvorio vatru na vjerskom skupu u hotelu Sheraton u mjestu Brookfield u američkom Wisconsinu, popeo se na sedam, nakon što je troje teško ranjenih umrlo u bolnici, izvijestila je policija.

U napadu 45-godišnjeg muškarca, koji je nakon zločina počinio samoubojstvo, četiri su osobe ranjene. Među ubijenima su i dvojica dječaka od 15 i 17 godina.

Identitet ubojice još nije objavljen niti su poznati motivi njegova napada, a u policiji pretpostavljaju da je bio član vjerske zajednice koja je u hotelu imala skup ili je na neki način s tom zajednicom bio povezan. Riječ je o evanđelistima okupljenim u zajednicu Živa Crkva Božja koji su se već pet godina okupljali na istom mjestu u hotelu Sheraton.

U policiji vjeruju da osim ubojice nitko drugi nije umiješan u zločin.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙