FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ubijena četiri iračka vojnika, pronađeno truplo poduzetnika

SAMARRA, 11. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Četiri iračka vojnika ubijenasu u napadima koji su se u petak dogodili južno i sjeverno od Bagdada,gdje je pronađeno i truplo poduzetnika koji je radio za američkuvojsku izrešetano metcima, izvijestili su irački sigurnosni izvori.
SAMARRA, 11. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Četiri iračka vojnika ubijena su u napadima koji su se u petak dogodili južno i sjeverno od Bagdada, gdje je pronađeno i truplo poduzetnika koji je radio za američku vojsku izrešetano metcima, izvijestili su irački sigurnosni izvori.

"Pet minobacačkih granata ispaljeno je oko 6.00 sati (3.00 sata po GMT-u) na vojnu bazu u pokrajini Dhoulouiyah, 70 kilometara sjeverno od Bagdada, ubivši jednog i ranivši jednog vojnika", kazao je službeni predstavnik vojske, poručnik Asaad Sadad.

"Jedan je vojnik ubijen u napadu naoružanih muškaraca dok je izlazio iz svog doma u Tajiju, na sjevernom izlazu iz Bagdada", javlja izvor ministarstva obrane, dodajući da su još dva vojnika ubijena, a druga dvojica ranjena u razmjeni vatre s pobunjenicima južno od Hille, grada koji je 100 kilometara južno od Bagdada.

U Doujailu, 40 kilometara sjeverno od Bagdada, pronađeno je truplo iračkog poduzetnika Farhanea Saadija (44) koji je radio za američku vojsku, izrešetano metcima, prema navodima poručnika Souhada Samija iz tamošnje policije.

"Identifikacija žrtve bila je moguća na temelju osobnih isprava koje je žrtva imala kod sebe", dodao je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙