FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Truplo Aslana Mashadova doveženo u Moskvu

MOSKVA, 11. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Truplo vođe čečenskihpobunjenika Aslana Mashadova koji je u utorak ubijen u Čečenijidovezeno je u Moskvu pošto ga je identificirala obitelj i nakonprovedenih molekularnih analiza, navodno radi dodatnog vještačenja,priopćile su u petak ruske agencije.
MOSKVA, 11. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Truplo vođe čečenskih pobunjenika Aslana Mashadova koji je u utorak ubijen u Čečeniji dovezeno je u Moskvu pošto ga je identificirala obitelj i nakon provedenih molekularnih analiza, navodno radi dodatnog vještačenja, priopćile su u petak ruske agencije.

Truplo je posebnim zrakoplovom u četvrtak navečer prevezeno u rusku prijestolnicu, prema izvoru u saveznim snagama, prenosi agencija Ria-Novosti.

Sin predsjednika pobunjene republike Anzor Mashadov potvrdio je u četvrtak za tisak u Azerbajdžanu smrt svoga oca.

Okolnosti u kojima je Aslan Mashadov, koji je prema službenoj inačici pronađen u "bunkeru" u podrumu jedne kuće, ubijen u utorak u selu sjeverno od prijestolnice Grozni, dok su trojica njegovih suboraca uhvaćeni, u petak još nisu bile rasvijetljene.

Ruske tv-postaje koje vlast više ili manje nadzire, od utorka neprestano objavljuju snimke trupla Aslana Mashadova koje je golo do pasa i na kojemu nema vidljivih ozljeda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙