FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izrael će se povući s juga Gaze ako Egipat okonča krijumčarenje

TEL AVIV, 11. ožujka 2005. (Hina/DPA) - Izrael će se povući iz zonesigurnosti u južnom dijelu pojasa Gaze ako Egipat bude djelovao kakobi okončao krijumčarenje oružja preko granice, izjavila je u petakjedna dužnosnica ministarstva obrane.
TEL AVIV, 11. ožujka 2005. (Hina/DPA) - Izrael će se povući iz zone sigurnosti u južnom dijelu pojasa Gaze ako Egipat bude djelovao kako bi okončao krijumčarenje oružja preko granice, izjavila je u petak jedna dužnosnica ministarstva obrane.

Izraelski ministar obrane Shaul Mofaz rekao je to egipatskom predsjedniku Hosniju Mubaraku tijekom njihova sastanka u Sharm el-Sheikhu u četvrtak, rekla je dužnosnica za dpa.

Izraelski mediji su izvijestili da su Mofaz i Mubarak postigli provizoran sporazum o povlačenju koji će biti finaliziran na sastanku između izraelskih vojnih dužnosnika i egipatskih predstavnika krajem ovog mjeseca.

Egipat je navodno pristao rasporediti oko 750 vojnika n svoju strane granice s Gazom kako bi pomogao u sprječavanju krijumčarenja oružja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙