FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jordanski veleposlanik nakon četiri godine ponovo u Izraelu

TEL AVIV, 20. veljače 2005. (Hina/dpa) - Novi jordanski veleposlanikMa'aruf Bakhit doputovao je u Izrael u nedjelju i preuzeo dužnost,više od četiri godine nakon što je njegov prethodnik vraćen u Aman uznak prosvjeda zbog izraelskog oružanog gušenja palestinske intifade,objavilo je izraelsko ministarstvo vanjskih poslova.
TEL AVIV, 20. veljače 2005. (Hina/dpa) - Novi jordanski veleposlanik Ma'aruf Bakhit doputovao je u Izrael u nedjelju i preuzeo dužnost, više od četiri godine nakon što je njegov prethodnik vraćen u Aman u znak prosvjeda zbog izraelskog oružanog gušenja palestinske intifade, objavilo je izraelsko ministarstvo vanjskih poslova.

Jordanska odluka da obnovi odnose s Izraelom na razini veleposlanika objavljena je prije dva tjedna na summitu u Šarm el-Šeiku na kojem su sudjelovali izraelski premijer Ariel Sharon, palestinski predsjednik Mahmud Abas, egipatski predsjednik Hosni Mubarak i jordanski kralj Abdulah II.

I Egipat, koji je također povukao veleposlanika iz Izraela nakon početka intifade, najavio je njegov skori povratak na tu dužnost.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙