FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prosvjednici iz zrakoplova Lufthanse predali se bez incidenta

BRUXELLES, 11. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Šezdesetak prosvjednika"iranskog podrijetla" predalo se bez incidenta u petak rano ujutrobelgijskim vlastima nakon što su se gotovo 16 sati skrivali u zračnojluci u Bruxellesu u Lufthansinu zrakoplovu, objavila je belgijskapolicija.
BRUXELLES, 11. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Šezdesetak prosvjednika "iranskog podrijetla" predalo se bez incidenta u petak rano ujutro belgijskim vlastima nakon što su se gotovo 16 sati skrivali u zračnoj luci u Bruxellesu u Lufthansinu zrakoplovu, objavila je belgijska policija.

Prosvjednici su napustili zrakoplov u kojemu im je priopćeno da su "administrativno uhićeni", što podrazumijeva kontrolu identiteta i druge provjere ako je potrebno, kazala je novinarima glasnogovornica belgijske policije Els Cleemput.

Samo je pet od 57 ili 58 putnika koliko ih se još nalazilo u zrakoplovu odbilo ustati sa sjedala te ih se moralo iznijeti iz aviona, izjavio je glasnogovornik policije Vincent Olivier.

Zahtjevi prosvjednika ostali su nejasni ali su uglavnom upućeni Europskoj uniji zbog napuštanja političkog dijaloga s Iranom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙