FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Glazba i svjetlo za osamljenog hrčka

BERLIN, 9. ožujka 2005. (Hina) - Jedan je Nijemac odlazeći na odmorostavio uključenu glazbu i svjetla kako se njegov ljubimac hrčak ne biosjećao usamljenim u praznom stanu, izjavio je policijskiglasnogovornik nakon što je policija provalila u stan sumnjajući da jevlasnik umro.
BERLIN, 9. ožujka 2005. (Hina) - Jedan je Nijemac odlazeći na odmor ostavio uključenu glazbu i svjetla kako se njegov ljubimac hrčak ne bi osjećao usamljenim u praznom stanu, izjavio je policijski glasnogovornik nakon što je policija provalila u stan sumnjajući da je vlasnik umro.

Glasnogovornik policije iz Bremena kazao je da se policija odlučila na razvaljivanje ulaznih vrata nakon što su susjedi prijavili da se iz stana pet dana neprestano čuje glasna glazba i da je upaljeno svijetlo. Također nitko nije odgovarao na kucanje, dodao je.

"Postojala je opasnost da je stanar stradao ili umro", zaključila je policija koja je upavši u stan pronašla tek hrčka, dok se vlasnik nalazio na odmoru. Njegova prijateljica kasnije je pojasnila da je vlasnik ostavio glazbu kako se njegov ljubimac ne bi osjetio usamljenim. No, policija s vlasnikom koji se još nije vratio s odmora ne može stupiti u kontakt, pa su njegova prijateljica obvezala napuštenom hrčku svakodnevno davati hranu i vodu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙