FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Pomoću DNA analize nakon dvije godine uhićen silovatelj

ZAGREB, 4. ožujka 2005. (Hina) - Gotovo dvije godine nakon zločinapolicija je uz pomoć DNA analize uhitila silovatelja i predala gaistražnom sucu, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.
ZAGREB, 4. ožujka 2005. (Hina) - Gotovo dvije godine nakon zločina policija je uz pomoć DNA analize uhitila silovatelja i predala ga istražnom sucu, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Tragove zločina policija je čuvala od sredine travnja 2003. kada je osumnjičenik, tada 17-godišnjak, iz tramvaja istjerao šest godina stariju djevojku te ju orobio i silovao.

Nakon što je djevojka prijavila zločin policija je uzela biološke tragove, no nije ih imala s čime usporediti sve dok nije naišla na mladića koji je odgovarao opisu koji je dala žrtva, izvijestila je glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama.

Nakon rezultata DNA analize policija je uhitila osumnjičenik i uz prijavu za silovanje i razbojstvo predala ga istražnom sucu.

Policija mladića tereti da je 15. travnja 2003. oko 5,20 sati u tramvaju u Zvonimirovoj ulici prišao oštećenoj i pokušao joj uzeti torbicu. Zaprijetio joj je da će je izudarati ako ne izađe iz tramvaja na stajalištu u blizini križanja Šubićeve i Zvonimirove ulice. Kada ga je djevojka poslušala odveo ju je ispred ulaza u zgradu u Nodilovoj ulici i silovao, nakon čega joj je uzeo oko 100 kuna i osobnu iskaznicu te pobjegao.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙