FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Italija: Velika operacija protiv mafije u Napulju

RIM, 3. ožujka 2005. (Hina/AR) - Talijanska policija provela je učetvrtak ujutro u napuljskoj četvrti Scampia široku protumafijaškuakciju u kojoj je uspjela uhititi 42 mafijaša, pripadnika mafijaškogklana Di Lauro.
RIM, 3. ožujka 2005. (Hina/AR) - Talijanska policija provela je u četvrtak ujutro u napuljskoj četvrti Scampia široku protumafijašku akciju u kojoj je uspjela uhititi 42 mafijaša, pripadnika mafijaškog klana Di Lauro.

Prethodno su izdana čak 52 sudska naloga za uhićenjem, koji govore o krivičnim djelima mafijaškog udruživanja radi izvršenja krivičnih djela, među ostalim za izvršenja ubojstava i krijumčarenje drogom. Osim protiv šefa mafijaškog klana Paola di Laura, koji je u bijegu od prošle godine, te protiv njegovih bliskih suradnika, nalozi za uhićenje odnose se i na skupine rasparčivača droge u četvrti Scampia.

Istraga je pokazala i da je klan Di Lauro bio povezan s albanskom mafijom u krijumčarenju droge i njezinu rasparčavanju po cijeloj Italiji. Policija je snimila susrete članova dviju mafija i razmjene droge i novaca. Zapljenjeno je i 20 kg heroina i 10 kg kokaina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙