FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bijela kuća traži od Sirije da protjera terorističke skupine

WASHINGTON, 2. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Bijela kuća je u srijeduzatražila od Sirije da protjera teorističke skupine koje, kako tvrdiWashington, djeluju s njezina teritorija.
WASHINGTON, 2. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Bijela kuća je u srijedu zatražila od Sirije da protjera teorističke skupine koje, kako tvrdi Washington, djeluju s njezina teritorija.

Usto je američka vlada preko predstavnika Scotta McClellana opetovala optužbe o umiješanosti palestinske skupine Islamski džihad sa sjedištem u Damasku u prošlotjedni napad u Tel Avivu.

"Sirija i dalje podupire terorizam i dopušta da teroristi djeluju s njezina područja. Sada imamo službene dokaze da je palestinska skupina Islamski džihad koja djeluje iz Damaska umiješana u organiziranje napada u Tel Avivu", kazao je McClellan na konferenciji za tisak.

"Sirija je zemlja koja ne prati promjene na Srednjem istoku. Srednji istok provodi reforme na mnogim poljima i to je dobar znak, ali Sirija je i dalje u raskoraku s tim naporima", ocijenio je McClellan.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙