FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Drašković: "Obnoviteljska skupština" eksces šačice marginalaca

BEOGRAD,2. ožujka(Hina) - "Obnoviteljsku skupštinu" tzv. RepublikeSrpske Krajine organizirala je "šačica marginalaca" koja svojimispadima i ekscesima nastoji spriječiti da Srbija i Crna Gora krajemožujka dobije pozitivnu Studiju o izvedivosti, izjavio je u srijeduministar vanjskih poslova Srbije i Crne Gore Vuk Drašković.
BEOGRAD,2. ožujka(Hina) - "Obnoviteljsku skupštinu" tzv. Republike Srpske Krajine organizirala je "šačica marginalaca" koja svojim ispadima i ekscesima nastoji spriječiti da Srbija i Crna Gora krajem ožujka dobije pozitivnu Studiju o izvedivosti, izjavio je u srijedu ministar vanjskih poslova Srbije i Crne Gore Vuk Drašković.

"To su organizirali centri koji ne shvaćaju da se prošlost ne može i neće ponoviti, ali ja vjerujem da u Srbiji ima dovoljno pametnih ljudi koji shvaćaju da je Europa jedini naš put", kazao je ministar Drašković gostujući u srijedu ujutro u emisiji "Kažiprst" Radija B92.

Prije Draškovića, na "obnoviteljsku skupštinu" ranije je reagirao Mišo Đurković, savjetnik srbijanskog premijera Vojislava Koštunice, koji je agenciji Tanjug kazao da su "sa stajališta države potpuno neformalne sve aktivnosti vezane za rješavanje pitanja povratka izbjeglica i političkih prava Srba u Hrvatskoj koje su izvan sporazuma koje su potpisali Srbija i Crna Gora i Hrvatska".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙