FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

I dalje zabranjeni posjeti u pulskoj bolnici

PULA,1. ožujka(Hina) - Ravnatelj pulske Opće bolnice Lems Jerinizvijestio je na današnjoj konferenciji za novinare da su posjeti ubolnicu i dalje zabranjeni zbog gripe i da će se danas sastatiPovjerenstvo za suzbijanje bolničkih infekcija koji će analiziratipostojeću situaciju u gradu i u skladu s njom donijeti odluku odaljnjim mjerama.
PULA,1. ožujka(Hina) - Ravnatelj pulske Opće bolnice Lems Jerin izvijestio je na današnjoj konferenciji za novinare da su posjeti u bolnicu i dalje zabranjeni zbog gripe i da će se danas sastati Povjerenstvo za suzbijanje bolničkih infekcija koji će analizirati postojeću situaciju u gradu i u skladu s njom donijeti odluku o daljnjim mjerama.

Naveo je da je veliki broj osoba hospitaliziran, a da je na interni odjel samo tijekom vikenda primljeno 50 novih bolesnika.

Rekao je da na internom odjelu ima 136 kreveta, da su pacijenti otpuštani čim su malo prizdravili da bi se moglo smjestiti nove, a da ništa bolja situacija nije niti na neurologiji, kirurgiji i ginekologiji.

Naveo je kako se razmišlja o otvaranju odjela za starije pacijente koji imaju akutna oboljenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙