FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vatikan: Papa dobro, laboratorijski testovi zadovoljavajući

RIM, 3. veljače 2005. (Hina) - Svi laboratorijski testovi načinjeni kodpape Ivana Pavla Drugog su zadovoljavajući te se očekuje da će Papaboraviti u bolnici tjedan dana, rekao je u četvrtak šef Ureda za tisakSvete Stolice Joaquin Navarro-Valls.
RIM, 3. veljače 2005. (Hina) - Svi laboratorijski testovi načinjeni kod pape Ivana Pavla Drugog su zadovoljavajući te se očekuje da će Papa boraviti u bolnici tjedan dana, rekao je u četvrtak šef Ureda za tisak Svete Stolice Joaquin Navarro-Valls.

"Papa se dobro odmorio cijelu noć, a sve laboratorijske analize koje su načinjene pokazuju zadovoljavajuće rezultate", rekao je Navarro-Valls po izlasku iz bolnice Gemelli, nakon što je više od dva sata proveo u apartmanu Ivana Pavla II. na 10. katu.

Na pitanje novinara kada bi se moglo kazati da je Papa ozdravio odnosno koliko bi mogao ostati u bolnici, Joaquin Navarro-Valls, koji je po profesiji i liječnik, je rekao: "Biti će na doktorima da o tome odluče, no prema mojem osobnom iskustvu, gripa traje sedam dana, ili jedan tjedan, vi izaberite izraz".

S obzirom da je Papa obolio od gripe u nedjelju, a u noći s utorka na srijedu prebačen u bolnicu zbog krize nastale zbog problema s dišnim organima, koja je posebno teška kod oboljelih od Parkinsonove bolesti od koje boluje, može se pretpostaviti da će boravak Ivana Pavla II. u bolnici završiti u nedjelju.

U vatikanskim krugovima vlada toliki optimizam glede Papina ozdravljenja da se najavljuje mogućnost da bi mogao održati nedjeljni angelus, ako ne sa svoga prozora na Trgu svetog Petra, ono barem iz bolničke sobe u bolnici Gemelli.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙