FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ uvodi od sutra akciju "Ranije = jefitnije"

ZAGREB, 28. veljače 2005. (Hina) - Hrvatske željeznice od sutra, 1.ožujka 2005. uvode posebnu komercijalna povlastica od 50 posto odredovite prijevozne cijene na povratnu kartu za vlakove na relacijiZagreb-Rijeka, ali samo za karte kupljene u predprodaji 15 dana prijeputovanja, izvijestili su danas iz te tvrtke.
ZAGREB, 28. veljače 2005. (Hina) - Hrvatske željeznice od sutra, 1. ožujka 2005. uvode posebnu komercijalna povlastica od 50 posto od redovite prijevozne cijene na povratnu kartu za vlakove na relaciji Zagreb-Rijeka, ali samo za karte kupljene u predprodaji 15 dana prije putovanja, izvijestili su danas iz te tvrtke.

Akcija nazvana "Ranije = jeftinije" vrijedi za putovanja IC-vlakovima br. 500 i 501 "Rijeka" na relaciji Zagreb - Rijeka, i to u razdoblju od 1. ožujka do 15. lipnja 2005.

Tom povlasticom od 50 posto od redovite prijevozne cijene mogu se koristiti svi putnici koji kupuju povratnu kartu za relaciji Zagreb - Rijeka, i to isključivo u predprodaji najmanje 15 dana prije putovanja.

Uz kartu obavezno je imati i rezervaciju sjedala, a popust je ograničen na ukupno 10 sjedala po svakom vlaku, i to osam u II. razredu i dva sjedala u I. razredu.

(Hina) xnz/xpp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙