FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stanje u željezničkom prometu

ZAGREB, 30. siječnja 2005. (Hina) - Sve pruge, osim prugeKarlovac-Ogulin su prohodne, a željeznički promet odvija se uzkašnjenja zbog snježnih padalina, niskih temperatura i kvarovagarnitura kao posljedice vremenskih prilika, priopćeno je iz HŽ-a.
ZAGREB, 30. siječnja 2005. (Hina) - Sve pruge, osim pruge Karlovac-Ogulin su prohodne, a željeznički promet odvija se uz kašnjenja zbog snježnih padalina, niskih temperatura i kvarova garnitura kao posljedice vremenskih prilika, priopćeno je iz HŽ-a.

Sve dežurne ekipe i dalje su na terenu kao i lokomotive s ralicama, a dežurne su i sve radionice za popravak vučnih vozila.

Zbog kvarova garnitura vlakovi u prigradskom prometu grada Zagreba kasne od 10 do 20 minuta, a otkazana su tri jutarnja vlaka.

Zbog kvara na jednom putničkom vagonu, koji je morao ostati na pruzi, vlak broj 4055 iz Moravica za Zagreb kasnio je 120 minuta.

Vlakovi broj 4050 i 4059 koji voze na relaciji Zagreb-Moravice i obrnuto voze samo od i do Generalskog Stola budući da zbog neočišćenih lokalnih prilaznih cesta nije bilo moguće organizirati prijevoz autobusima.

Vlakovi prema Sisku su redoviti. Noćni vlakovi iz Zagreba za Split i obrnuto kasnili su 30 minuta.

Iz Slavonije vlakovi su stizali redovito, osim jednog zbog kvara i vlaka Podravka koji je iz Osijeka za Zagreb kasnio 25 minuta.

Na području Zagorja vlakovi voze uz kašnjenja od 10 do 15 minuta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙