FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Carla del Ponte: Gotovina je u Hrvatskoj

BEČ, 23. veljače 2005. (Hina/APA) - Glavna tužiteljica haškog sudaCarla del Ponte u srijedu je u intervjuu za podnevne vijestiaustrijske televizije kazala da se odbjegli hrvatski general AnteGotovina prema njezinim informacijama nalazi u Hrvatskoj, prenosiaustrijska novinska agencija APA.
BEČ, 23. veljače 2005. (Hina/APA) - Glavna tužiteljica haškog suda Carla del Ponte u srijedu je u intervjuu za podnevne vijesti austrijske televizije kazala da se odbjegli hrvatski general Ante Gotovina prema njezinim informacijama nalazi u Hrvatskoj, prenosi austrijska novinska agencija APA.

Odbjegli general Gotovina "ne može se nigdje tako dobro skrivati kao što to čini u Hrvatskoj", kazala je Del Ponte, dodajući da odbjeglog generala veliki broj Hrvata doživljava kao heroja.

"Dakle, zašto bi se negdje drugdje zadržavao, gdje bi više riskirao", upitala se glavna haška tužiteljica, te ponovila da Gotovini pomažu "određeni slojevi naroda i vlasti".

"Mi znamo da Hrvatska pokušava nešto učiniti, ali mi također znamo da bi vlasti bilo draže da se on sam preda", nastavila je.

Potpuna suradnja Zagreba s Haškim sudom uvjet je za predviđeni početak pregovora o ulasku Hrvatske u članstvo EU-a 17. ožujka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙