FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: uhićen mladić s kilogramom marihuane

ZAGREB, 21. veljače 2005. (Hina) - Gotovo kilogram marihuane pronađenoje kod 22-godišnjeg mladića na području zagrebačkog naselja Trnje,doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.
ZAGREB, 21. veljače 2005. (Hina) - Gotovo kilogram marihuane pronađeno je kod 22-godišnjeg mladića na području zagrebačkog naselja Trnje, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Marihuanu zapakiranu u plastičnu vrećicu, obljepljenu smeđim selotejpom, policajci su otkrili u subotu poslijepodne, dok su 22-godišnjaka legitimirali na području zagrebačkog Trnja.

"Paket je na gornjem dijelu bio razrezan oštrim predmetom i bilo je vidljivo da se u njemu nalazi sumnjiva biljna materija karakterističnog izgleda i mirisa na marihuanu", kazala je policijska glasnogovornica Gordana Vulama.

Mladić je odveden u policijsku stanicu na kriminalističku obradu, a vještačenjem je utvrđeno da je riječ o 978 grama marihuane, dodala je Vulama.

Nakon kriminalističke obrade mladić je jučer uz kaznenu prijavu za zloporabu opojnih droga doveden u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda, a protiv njega je podnesena i prekršajna prijava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙