FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Yusuf Islam dobio odštetu

LONDON, 16. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Britanski pop pjevač YusufIslam (57), koji je 70-tih godina prošlog stoljeća prešao na Islam iodustao od svjetski poznatog imena Cat Stevens, dobio je odštetu oddvaju britanskih listova koji su objavili da je povezan sterorističkim skupinama.
LONDON, 16. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Britanski pop pjevač Yusuf Islam (57), koji je 70-tih godina prošlog stoljeća prešao na Islam i odustao od svjetski poznatog imena Cat Stevens, dobio je odštetu od dvaju britanskih listova koji su objavili da je povezan s terorističkim skupinama.

Zbog toga se njegovo ime našlo na "crnoj listi" američke Vlade, pa mu je u rujnu prošle godine zabranjen ulazak u Sjedinjene Države.

The Sun i Sunday Times "su neobjektivnim i netočnim izvješćivanjem prevarili javnost i zbog toga su morali platiti odštetu," kazao je Islam, ne želivši otkriti o kojem je iznosu riječ.

Međutim, kompletnu svotu pjevač će uplatiti za pomoć žrtvama tsunamija koji je pogodio azijske zemlje. Prošlog mjeseca Islam je posjetio Indoneziju, te izdao singl "Indijski ocean", a sva zarada od njegove prodaje bit će također uplaćena za pomoć stradalima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙