FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Cat Stevens dobio odštetu

LONDON, 16. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Britanski pop pjevač CatStevens (57), koji je 70-tih godina prošlog stoljeća prešao na Islam,te uzeo ime Yusuf Islam, dobio je odštetu od britanskih listova TheSun i Sunday Times koji su objavili vijest da je povezan saterorističkim skupinama.
LONDON, 16. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Britanski pop pjevač Cat Stevens (57), koji je 70-tih godina prošlog stoljeća prešao na Islam, te uzeo ime Yusuf Islam, dobio je odštetu od britanskih listova The Sun i Sunday Times koji su objavili vijest da je povezan sa terorističkim skupinama.

Zbog toga se njegovo ime našlo na "crnoj listi" američke Vlade pa mu je u rujnu prošle godine zabranjen ulazak u Sjedinjene Države.

"Listovi su neobjektivnim i netočnim izvješćivanjem prevarili javnost i zbog toga su morali platiti odštetu," kazao je Islam, ne želivši otkriti o kojem se iznosu radi. Međutim, kompletnu svotu pjevač će uplatiti za pomoć žrtvama tsunamija koji je pogodio azijske zemlje. Prošlog mjeseca Islam je posjetio Indoneziju, te izdao sing "Indijski ocean", a sva zarada od njegove prodaje bit će također uplaćena za pomoć stradalima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙