FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik: Pokušao se ubiti u policijskoj postaji

ŠIBENIK, 15. veljače 2005. (Hina) - Dvadesetosmogodišnji mladić sprimoštenskog područja pokušao se sinoć ubiti u Policijskoj postaji uŠibeniku, kamo je doveden na kriminalističku obradbu jer je kod njegapronađeno sedam grama heroina i veća količina novca od preprodajedroge.
ŠIBENIK, 15. veljače 2005. (Hina) - Dvadesetosmogodišnji mladić s primoštenskog područja pokušao se sinoć ubiti u Policijskoj postaji u Šibeniku, kamo je doveden na kriminalističku obradbu jer je kod njega pronađeno sedam grama heroina i veća količina novca od preprodaje droge.

Po današnjem priopćenju šibensko-kninske Policijske uprave mladiću je za kriminalističke obradbe, oko 21,15 sati, pod nadzorom policijskih službenika omogućen odlazak u sanitane prostorije. Mladić je, međutim, rukom razbio ogledalo u zahodu i komadom stakla pokušao izrezati žile na zapešću lijeve ruke, u čemu ga je spriječio policijski službenik. Ozlijeđenom mladiću pomoć je pružena u Općoj bolnici u Šibeniku, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Nakon operativnog zahvata zadržan je na bolničkom liječenju, pod policijskim nadzorom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙