FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HFP: jamstvo EPH za kupnju Slobodne Dalmacije vrijedi do 15. veljače

ZAGREB, 11. veljače 2005. (Hina) - Ponuda kao i ponudbeno jamstvoEuropapress Holdinga (EPH) za kupnju Slobodne Dalmacije vrijedi odutorka, 15. veljače ove godine, izjavio je danas glasnogovornik HFP-aVedran Kukavica i time demantirao medijske navode da je jamstvoisteklo ovog tjedna.
ZAGREB, 11. veljače 2005. (Hina) - Ponuda kao i ponudbeno jamstvo Europapress Holdinga (EPH) za kupnju Slobodne Dalmacije vrijedi od utorka, 15. veljače ove godine, izjavio je danas glasnogovornik HFP-a Vedran Kukavica i time demantirao medijske navode da je jamstvo isteklo ovog tjedna.

Kukavica je dodao i kako stručne službe HFP-a kontaktiraju s predstavnicima ponuditelja te kako imaju informaciju da će EPH na vrijeme dostaviti novo jamstvo te time produžiti svoju ponudu za Slobodnu Dalmaciju.

U tijeku su završni pregovori između HFP-a i EPH, a cilj im je izbjeći moguće naknade sporove oko vlasničke strukture Slobodne Dalmacije, rekao je Kukavica.

Iako glasnogovornik HFP-a to nije želio komentirati, neslužbeno se saznaje da bi kupoprodajni ugovor između Fonda i novog vlasnika Slobodne Dalmacije trebao biti potpisan u roku mjesec dana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙