FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Napredak u razgovorima Verizona i MCI-ja

NEW YORK, 11. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Američketelekomunikacijske kompanije Verizon Communications i MCI Inc.postigle su napredak u razgovorima o spajanju te bi u sljedećihnekoliko dana mogle objaviti dogovor, piše u petak The Wall StreeetJournal.
NEW YORK, 11. veljače 2005. (Hina/Reuters) - Američke telekomunikacijske kompanije Verizon Communications i MCI Inc. postigle su napredak u razgovorima o spajanju te bi u sljedećih nekoliko dana mogle objaviti dogovor, piše u petak The Wall Streeet Journal.

Izvori bliski pregovorima kazali su da su neke stvari poput točne cijene dogovorenog spajanja "i dalje neodređene" ali bi uskoro mogle biti riješene.

Uspjeh razgovora još nije zajamčen budući da su i druge kompanije zainteresirane za MCI, drugog po veličini američkog telekom operatora, ističe WSJ, navodeći kao primjer Qwest Communications.

Njujorški je list objavio da je Verizonova ponuda za kupovinu MCI-ja bila neformalna te da je blizu početnoj ponudi Qwest Communicationsa od 6,3 milijarde dolara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙