FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: promet u trgovini na malo lani veći 3,4 posto

ZAGREB, 9. veljače 2005. (Hina) - Ukupan promet svih pravnih osobakojima su trgovina na malo ili popravci predmeta za osobnu uporabu ikućanstvo pretežne djelatnosti u Zagrebu je u prosincu prošle godine uodnosu na studeni bio nominalno 19,6 posto veći te realno veći za 19,8posto.
ZAGREB, 9. veljače 2005. (Hina) - Ukupan promet svih pravnih osoba kojima su trgovina na malo ili popravci predmeta za osobnu uporabu i kućanstvo pretežne djelatnosti u Zagrebu je u prosincu prošle godine u odnosu na studeni bio nominalno 19,6 posto veći te realno veći za 19,8 posto.

No, u odnosu na prosinac 2003. godine ukupni promet nominalno je povećan za svega 0,9 posto, a realno za 0,1 posto, objavio je Odjel za statistiku Gradskog zavoda za planiranje razvoja grada i zaštitu okoliša.

Ukupni promet trgovine na malo u Zagrebu je u prošloj godini u odnosu na 2003. zabilježio realni rast od svega 1,1 posto, te nominalni rast od 3,4 posto.

Kod prometa od trgovine na malo u prosincu se u odnosu na studeni najveći porast bilježi kod ostale trgovine na malo u nespecijaliziranim prodavaonicama, za 38 posto te kod trgovine na malo tekstilom, odjećom, obućom i proizvodima od kože, za 31,6 posto.

Cijene u trgovini na malo u Zagrebu u prosincu lani bile su 0,2 posto niže nego u studenom te 0,8 posto više nego u prosincu 2003. godine. U prošloj godini prema godini ranije, cijene na malo povećane su za 2,3 posto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙