FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kosovo: uništen automobil umjerenog srpskog čelnika

PRIŠTINA,8. veljače 2005.(Hina) - Službeni automobil Olivera Ivanovića,jednog od umjerenih srpskih čelnika na Kosovu, uništen je u utoraknavečer u snažnoj eksploziji u sjevernom djelu Kosovske Mitrovice,javili su srpski izvori.
PRIŠTINA,8. veljače 2005.(Hina) - Službeni automobil Olivera Ivanovića, jednog od umjerenih srpskih čelnika na Kosovu, uništen je u utorak navečer u snažnoj eksploziji u sjevernom djelu Kosovske Mitrovice, javili su srpski izvori.

Eksplozija u kojoj je uništen automobil Audi A8 dogodila se oko 21,40 u središtu sjevernog dijela Kosovske Mitrovice, nedaleko od Ivanovićevog stana. Ozlijeđenih u eksploziji nema a policija je blokirala taj dio grada i u tijeku je očevid.

Ivanović je nakon incidenta izjavio da se dva sata ranije vratio iz Raške i da nije primjetio ništa sumnjivo na automobilu.

Ivanović je nositelj Srpske liste za Kosovo i Metohiju, koja je u listopadu prošle godine na izborima osvojila osam mandata, ali zastupnici te liste ne sudjeluju u radu kosovskog parlamenta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙