FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: pronađeno tijelo nestaloga nakon nesreće kraj Dugog Sela

ZAGREB, 7. veljače 2005. (Hina) Policajci iz Dugog Sela danas su uodvodnom kanalu uz cestu pronašli mrtvo tijelo Miroslava Dadića (28)koji je nestao nakon prometne nesreće u subotu, 29. siječnja,izvijestila je zagrebačka policija.
ZAGREB, 7. veljače 2005. (Hina) Policajci iz Dugog Sela danas su u odvodnom kanalu uz cestu pronašli mrtvo tijelo Miroslava Dadića (28) koji je nestao nakon prometne nesreće u subotu, 29. siječnja, izvijestila je zagrebačka policija.

Tijelo je pronađeno na 213. kilometru ceste A3 u smjeru Zagreba, u odvodnom kanalu ispunjenom vodom dubine 80 centimetara, koju je prekrivala ledena kora debljine desetak centimetara.

U tijeku je očevid na mjestu događaja kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do nesreće, a tijelo će po završetku očevida biti prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Policija je dan nakon nesreće izvijestila da se nesreća (29. siječnja oko 19,25 sati) dogodila kada je nepoznati vozač (Dadić) "golfom" njemačkih oznaka iz neutvrđenih razloga izgubio nadzor nad vozilom, kotačima zahvativši snijeg uz rub ceste. Automobil se pritom prevrnuo te se na kotačima zaustavio u odvodnom kanalu.

U nesreći je lakše ozlijeđena putnica u automobilu, 25-godišnja državljanka BiH, no, vozač, ni nakon što su policajci i vatrogasci pretražili cijelo područje, nije pronađen, te se vodio kao nestali.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙