FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nestao afganistanski zrakoplov s 96 putnika

KABUL, 4. veljače 2005. (Hina/AFP) - Zrakoplov privatne afganistansketvrtke Kam Air nestao je u četvrtak navečer s 96 putnika, objavila jeu petak ta tvrtka.
KABUL, 4. veljače 2005. (Hina/AFP) - Zrakoplov privatne afganistanske tvrtke Kam Air nestao je u četvrtak navečer s 96 putnika, objavila je u petak ta tvrtka.

"Zrakoplov s 96 putnika smatra se nestalim", izjavio je financijski kontrolor Kam Aira i brat vlasnika Attila Kamgar, dodavši kako je riječ o zrakoplovu na liniji između Herata i Kabula.

Zrakoplov je, prema njegovim riječima, trebao sletjeti u Kabul, u kojem od srijede neprestano sniježi, u 15.30 (11 sati po GMT-u).

Nestala letjelica navodno je oko 15.50 zatražila kontakt s kontrolnim tornjem, potom se sat vremena nije oglašavala, da bi kontaktirala kontrolni toranj u Peshawaru, u susjednom Pakistanu, zatraživši dozvolu za slijetanje.

"Peshawar nam je javio kako zrakoplov nije sletio", rekao je Kamgar, naglasivši kako je tvrtka zatražila pomoć od pripadnika Isafa u pokušaju lociranja zrakoplova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙