FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Summit Abas-Sharon najvjerojatnije za dva tjedna

RAMALLAH, 29. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Prvi sastanak na vrhu izmeđupredsjednika Palestinske samouprave Mahmuda Abasa i šefa izraelskevlade Ariela Sharona održat će se za dva tjedna, izjavili su u subotuza AFP palestinski i izraelski dužnosnici.
RAMALLAH, 29. siječnja 2005. (Hina/AFP) - Prvi sastanak na vrhu između predsjednika Palestinske samouprave Mahmuda Abasa i šefa izraelske vlade Ariela Sharona održat će se za dva tjedna, izjavili su u subotu za AFP palestinski i izraelski dužnosnici.

"Susret bi se trebao dogoditi za dva tjedna", kazao je Hassan Abu Libdeh, predstojnik ureda palestinskog premijera Ahmada Koreija. Prema njegovim riječima, točan datum summita znat će se ovih dana.

Predstojnik Sharonova ureda potvrdio je da će do susreta doći u tjednu nakon 6. veljače, dodavši da točan datum još nije utvrđen.

Sharon je nedavno izjavio da je zadovoljan postupcima palestinskog čelnika. Premijer je u četvrtak navečer spomenuo mogućnost "povijesnog napretka" u odnosima s Palestincima, dok je State Department priopćio da sljedećeg tjedna u obilazak Bliskog istoka kreće državna tajnica Condoleezza Rice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙