FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Snijeg pomogao policiji da otkrije identitet razbojnika

ZAGREB, 3. veljače 2005. (Hina) - Tragovi na snijegom prekrivenimgradskim ulicama jutros su pomogli policiji da otkrije identitetdvojice razbojnika koji su s plijenom otuđenim iz kockarnice usredištu Zagreba pobjegli na biciklima, doznaje se danas u policiji.
ZAGREB, 3. veljače 2005. (Hina) - Tragovi na snijegom prekrivenim gradskim ulicama jutros su pomogli policiji da otkrije identitet dvojice razbojnika koji su s plijenom otuđenim iz kockarnice u središtu Zagreba pobjegli na biciklima, doznaje se danas u policiji.

Tragovi biciklističkih guma u snijegu policiju su od opljačkane kockarnice doveli do kafića u Gundulićevoj ulici, gdje je oko 10 sati uhićena konobarica za koju se sumnja da je povezana s razbojstvom, kazala je glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama.

Njenom uhićenju prethodili su gotovo četverosatni pregovori s policijom. Djevojka se, naime, zaključala u kafić do kojeg je vodio trag biciklističkih guma, a kada je konačno otvorila unutra nije bilo nikoga osim nje.

No, policija je u kriminalističkoj obradi uspjela doznati identitet dvojice muškaraca koje su im opisale djelatnice opljačkane kockarnice.

Kockarnica u Preradovićevoj ulici opljačkana je jutros nešto prije pet sati. Nakon što su dvije zaposlenice ispratile i posljednjeg gosta u Casino su ušla dvojica nepoznatih maskiranih razbojnika koji su uz prijetnju vatrenim oružjem otuđili za sada neutvrđenu količinu novca.

Iako točan iznos plijena nije utvrđen, policija pretpostavlja kako se ne radi o jako velikom iznosu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙