FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Marinac: Nismo dobili ponudu "Delta holdinga"

OSIJEK, 4. veljače 2005. (Hina) -Dionice koprivničke prehrambeneindustrije "Podravka" dd izlistane su u prvoj kotaciji Zagrebačkeburze, postoje određena pravila po kojima se trguje tim dionicama i nemože nas se jednostavno preuzeti ili kupiti, kazao je predsjednikUprave Podravke Darko Marinac danas u Osijeku.
OSIJEK, 4. veljače 2005. (Hina) -Dionice koprivničke prehrambene industrije "Podravka" dd izlistane su u prvoj kotaciji Zagrebačke burze, postoje određena pravila po kojima se trguje tim dionicama i ne može nas se jednostavno preuzeti ili kupiti, kazao je predsjednik Uprave Podravke Darko Marinac danas u Osijeku.

Upitan za komentar današnjih napisa u dnevnim novinama kako je srbijanska tvrtka Delta Holding navodno zainteresirana za kupnju Podravke, Marinac je odgovorio da Uprava nije zaprimila nikakvo pismo namjere ili ponudu za preuzimanje Podravke od strane srbijanske tvrtke "Delta holdinga", niti poduzeća koja su se proteklih tjedana spominjala po novinama.

Ponovivši da je Podravka tvrtka izlistana u prvoj kotaciji Zagrebačke burze, Marinac je ocijenio da "nekome valjda koristi da se šire takve vijesti", ne želeći dalje komentirati kome odgovara širenje takvih vijesti.

(Hina) xivuč ydb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙