FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obavijest ZET-a korisnicima prava na besplatnu socijalnu mjesečnu pokaznu kartu

ZAGREB, 3. veljače 2005. (Hina) - Temeljem "Popisa korisnika prava nabesplatnu socijalnu mjesečnu pokaznu kartu", izdanog od Gradskog uredaza zdravstvo, rad i socijalnu skrb, ZET će od 3. do 15. veljačeizdavati besplatne socijalne mjesečne markice za veljaču na svimprodajnim mjestima ZET-a (osim Velike Gorice i Zaprešića) u njihovomredovnom radnom vremenu i na dva prodajna mjesta u prostorijama ZET-a,Ozaljska 105 radnim danom i subotom od 8 do 18 sati.
ZAGREB, 3. veljače 2005. (Hina) - Temeljem "Popisa korisnika prava na besplatnu socijalnu mjesečnu pokaznu kartu", izdanog od Gradskog ureda za zdravstvo, rad i socijalnu skrb, ZET će od 3. do 15. veljače izdavati besplatne socijalne mjesečne markice za veljaču na svim prodajnim mjestima ZET-a (osim Velike Gorice i Zaprešića) u njihovom redovnom radnom vremenu i na dva prodajna mjesta u prostorijama ZET-a, Ozaljska 105 radnim danom i subotom od 8 do 18 sati.

Sve socijalne mjesečne pokazne karte važe od 10. dana tekućeg mjeseca do 10. dana slijedećeg mjeseca, kaže se u priopćenju ZET-a.

Svi nezaposleni građani Zagreba koji su se u siječnju vozili besplatno uz predočenje socijalne iskaznice ZET-a, osobne iskaznice i evidencijskog lista Zavoda za zapošljavanje mogu se na isti način voziti do 10. veljače.

Od 10. veljače građani moraju imati ispravnu socijalnu mjesečnu pokaznu kartu koja se sastoji od socijalne iskaznice ZET-a i mjesečne markice za veljaču koja će važiti od 10. veljače do 10. ožujka.

Za dobivanje besplatne socijalne markice korisnik je obavezan predočiti osobnu iskaznicu i socijalnu iskaznicu ZET-a te potpisati preuzimanje socijalne markice.

Detaljne informacije mogu se dobiti na brojeve telefona: 36 51 478, 36 51 479, 36 51 480 i 36 51 475.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙