FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: vozač autobusa ZET-a kriv za sudar s cisternom

ZAGREB, 24. siječnja 2005. (Hina) - U sudaru autobusa ZET-a i cisterne"Vodoopskrbe" na Branovečkoj cesti jutros oko 9,45 sati lakše suozlijeđeni vozač cisterne i sedmero putnika autobusa, a za nesreću jekriv vozač autobusa, izvijestila je zagrebačka policija.
ZAGREB, 24. siječnja 2005. (Hina) - U sudaru autobusa ZET-a i cisterne "Vodoopskrbe" na Branovečkoj cesti jutros oko 9,45 sati lakše su ozlijeđeni vozač cisterne i sedmero putnika autobusa, a za nesreću je kriv vozač autobusa, izvijestila je zagrebačka policija.

Glasnogovornica policije Gordana Vulama kazala je da se nesreća dogodila jer je vozač ZET-ovog autobusa, na liniji 213 Dubrava-Jalševec, vozio neprilagođeno uvjetima i stanju na cesti te u blagom zavoju izgubio nadzor nad vozilo, prešao na suprotnu stranu ceste i sudario se s cisternom koja mu je dolazila u susret. Cisterna je potom sletjela u odvodni kanal uz cestu.

Sedmero putnika autobusa i 45-godišnji vozač cisterne A. M. lakše su ozlijeđeni, a pomoć im je pružena u KB Dubrava. Prve policijske informacije govorili su o petero ozlijeđenih putnika.

Glasnogovornica policije rekla je da se za sada ne zna kolika je materijalna šteta.

Promet Branovečkom cestom bio je u prekidu do 11,15 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙