FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Upravno vijeće HZMO-a usvojilo program rada za 2005.

ZAGREB, 2. veljače 2005. (Hina) - Upravno vijeće Hrvatskog zavoda zamirovinsko osiguranje (HZMO) usvojilo je program rada za ovu godinu iprihvatilo financijsko izvješće za razdoblje od siječnja do studenog2004., priopćio je danas HZMO.
ZAGREB, 2. veljače 2005. (Hina) - Upravno vijeće Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje (HZMO) usvojilo je program rada za ovu godinu i prihvatilo financijsko izvješće za razdoblje od siječnja do studenog 2004., priopćio je danas HZMO.

Upravno vijeće je na zahtjev Hrvatskog fonda za privatizaciju dalo suglasnost za prodaju dionica raspisivanjem javnog natječaja i javnom dražbom na Zagrebačkoj burzi za društva Adriatic d.d. iz Splita, KIM Mljekara Karlovac d.d. iz Karlovca i Lovor d.d. iz Lumbarde.

Na sjednici Upravnog vijeća ravnatelj HZMO-a Mile Rukavina izvijestio je da su do zadanog roka 1. veljače stvoreni svi preduvjeti za realizaciju Vladinog projekta "one-stop shop", odnosno dijela projekta koji se tiče HZMO-a.

Također je pokrenuta inicijativa da se Odboru za zakonodavstvo Hrvatskog sabora predloži izrada pročišćenog teksta Zakona o mirovinskom osiguranju, kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙