FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar Biškupić doputovao u posjet Sjedinjenim Državama

WASHINGTON,2. veljače 2005.(Hina) - Hrvatski ministar kulture BožoBiškupić doputovao je u Washington u višednevni posjet SjedinjenimDržavama tijekom kojega će potpisati dva sporazuma o kulturnojsuradnji između Hrvatske i SAD-a.
WASHINGTON,2. veljače 2005.(Hina) - Hrvatski ministar kulture Božo Biškupić doputovao je u Washington u višednevni posjet Sjedinjenim Državama tijekom kojega će potpisati dva sporazuma o kulturnoj suradnji između Hrvatske i SAD-a.

Odmah po dolasku u Washington Biškupić je nazočio svečanom formiranju Hrvatskog kongresnog kluba na Capitol Hillu.

On će u četvrtak sudjelovati na molitvenom doručku u Washingtonu, a potom će posjetiti američke Hrvate u San Pedru u Kaliforniji.

Biškupić je za Hinu rekao kako očekuje i susrete s predstavnicima američkog State Departmenta i Republikanske stranke s kojima će voditi političke razgovore.

Ministar Biškupić će 7. veljače u Washingtonu potpisati sporazum o suradnji između Ministarstva kulture i Kongresne knjižnice i potom održati predavanje o ulozi kulture i kulturne politike u tranzicijskom procesu u Hrvatskoj.

Posljednjeg dana posjeta 9. veljače Biškupić će u Bijeloj kući potpisati sporazum između hrvatske i američke vlade o uzajamnoj zaštiti i očuvanju kulturnih dobara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙