FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić: Rehnova izjava očekivana

ZAGREB, 31. siječnja 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesićocijenio je u ponedjeljak očekivanima vijesti da Europska komisija uovom trenutku ne bi mogla preporučiti otvaranje pristupnih pregovora sHrvatskom, zakazanih za 17. ožujka, prenijela je pročelnica Odjela zainformiranje ureda predsjednika Danijela Barišić.
ZAGREB, 31. siječnja 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić ocijenio je u ponedjeljak očekivanima vijesti da Europska komisija u ovom trenutku ne bi mogla preporučiti otvaranje pristupnih pregovora s Hrvatskom, zakazanih za 17. ožujka, prenijela je pročelnica Odjela za informiranje ureda predsjednika Danijela Barišić.

"Od početka je bilo jasno da je početak pregovora vezan uz razrješenje slučaja Gotovina. Ova izjava gospodina Rehna pokazuje da se ništa u vezi s tim nije promijenilo, a osim toga bilo je iluzorno očekivati drugačije", prenijela je Danijela Barišić riječi hrvatskog predsjednika.

Europski povjerenik za proširenje Olli Rehn je u ponedjeljak u Bruxellesu izjavio da Europska komisija u ovom trenutku, na temelju informacija kojima danas raspolaže o hrvatskoj suradnji s Haškim sudom, ne bi mogla preporučiti otvaranje pristupnih pregovora, zakazanih za 17. ožujka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙