FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesić i Sanader uskladili vanjskopolitičke aktivnosti

ZAGREB, 26. siječnja 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesići predsjednik Vlade Ivo Sanader na večerašnjem su sastanku uPredsjednikovu uredu na Pantovčaku uskladili predstojećevanjskopolitičke aktivnosti, potvrdila je pročelnica Odjela zainformiranje Ureda predsjednika Danijela Barišić.
ZAGREB, 26. siječnja 2005. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić i predsjednik Vlade Ivo Sanader na večerašnjem su sastanku u Predsjednikovu uredu na Pantovčaku uskladili predstojeće vanjskopolitičke aktivnosti, potvrdila je pročelnica Odjela za informiranje Ureda predsjednika Danijela Barišić.

Također su dogovorili sastanak na kojem će biti nazočni ministar obrane Berislav Rončević i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Josip Lucić.

Predsjednik Mesić je nedavno izjavio da očekuje da se ministar obrane Berislav Rončević zahvali na toj dužnosti, zamjerajući mu neodmjerene izjave tijekom predsjedničke izborne kampanje u vezi Mesićevih sumnji u zakonitost nabave kamiona za potrebe HV-a. Mesić je izjavio da on ne može smijeniti ministra obrane, ali da to može sugerirati premijeru koji o tome odlučuje.

Večerašnji sastanak predsjednika države i premijera je prvi nakon predsjedničkih izbora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙