FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

T-HT demantira da će izaći iz fiksne telefonije i otpustiti radnike

ZAGREB, 30. siječnja 2005. (Hina) - T-Hrvatski Telekom (T-HT) priopćioje danas, reagirajući na napise u dnevnom tisku, da ne namjeravaotpustiti 3775 radnika niti izaći iz fiksne telefonije do godine2006.
ZAGREB, 30. siječnja 2005. (Hina) - T-Hrvatski Telekom (T-HT) priopćio je danas, reagirajući na napise u dnevnom tisku, da ne namjerava otpustiti 3775 radnika niti izaći iz fiksne telefonije do godine 2006.

T-HT je opovrgnuo tvrdnje iz teksta objavljenog u današnjemu Novom listu, u kojemu je, kako stoji u priopćenju, "naveden čitav niz neistinitih i netočnih informacija koje obmanjuju javnost".

Ulaganje u ADSL, uslugu širokopojasnog pristupa internetu, najbolje opovrgava tvrdnju kako T-HT namjerava izići iz fiksne telefonije, ističe se u priopćenju. Ta tvrtka opovrgava da je mobilna telefonija njezin 'core business' i ističe da ona jedina pruža puni spektar telekomunikacijskih usluga i da će to činiti i dalje.

T-HT zlonamjernom i tendencioznom ocjenjuje tvrdnju da "namjerno reže optičke kabele kako bi onemogućio rad konkurenciji", ističući da je "fokusiran isključivo na unaprjeđivanje vlastitog poslovanja i u tome vidi jedni način borbe s konkurencijom".

"Novi list" je u današnjem broju objavio, kako je navedeno, "podatke iz materijala u posjedu redakcije koji nosi oznaku poslovne tajne, a potječe iz siječnja 2004. iz središnjice Deutsche Telekoma u Bonnu".

Taj se materijal odnosi na, stoji u tekstu, "dvogodišnji plan poslovnog razvoja i racionalizacije troškova HT-a, odnedavno T-HT-a, po kojemu DT do kraja 2006. namjerava otpustiti 3775 radnika".

U današnjem priopćenju T-HT kaže da je jedini relevantni dokument u vezi s planovima te tvrtke poslovni plan koji donosi Uprava T-HT-a.

(Hina) xipet yjn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙