FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FIS Sljeme: pobjede Fleiss i Bugarina Georgijeva

ZAGREB, 29. siječnja 2005. (Hina) - Nakon jučerašnje pobjede uveleslalomu Nika Fleiss je danas slavila i na slalomskoj FIS-utrciOtvorenoga prvenstva Zagreba na sljemenskome Crvenom spustu, dok je umuškom slalomu pobjednik Bugarin Stefan Georgijev.
ZAGREB, 29. siječnja 2005. (Hina) - Nakon jučerašnje pobjede u veleslalomu Nika Fleiss je danas slavila i na slalomskoj FIS-utrci Otvorenoga prvenstva Zagreba na sljemenskome Crvenom spustu, dok je u muškom slalomu pobjednik Bugarin Stefan Georgijev.

Fleiss (1:33.50) je kao i jučer bila bolja u izravnom dvoboju sa kolegicom iz reprezentacije Anom Jelušić, koja je zauzela drugo mjesto sa zaostatkom od 1.18 sekundi za Samoborkom. Treće mjesto osvojila je 22-godišnja Hrvatica Yvonne Schnock (+1.65), koja je čak vodila nakon prve vožnje, dok je četvrta bila Riječanka Mateja Ferk (+2.35).

Kod muškaraca je Bugarin Georgijev (1:31.26), zahvaljujući ponajprije odličnom prvom vožnjom, slavio na Sljemenu sa pola sekunde boljim vremenom od Natka Zrnčića Dima, dok je treći bio Dalibor Šamšal sa zaostatkom od 1.21 sekundi za pobjednikom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙