FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ: željeznički promet se normalizira

ZAGREB, 28. siječnja 2005. (Hina) - Željeznički promet u cijeloj zemljise postupno normalizira i odvija se uz minimalna kašnjenja, priopćenoje danas iz Hrvatskih željeznica.
ZAGREB, 28. siječnja 2005. (Hina) - Željeznički promet u cijeloj zemlji se postupno normalizira i odvija se uz minimalna kašnjenja, priopćeno je danas iz Hrvatskih željeznica.

Sve dežurne ekipe i dalje su na terenu kao i lokomotive s ralicama, a dežurne su i sve radionice za popravak vučnih vozila.

Vlakovi u prigradskom prometu grada Zagreba uglavnom su redoviti, a pojedini vlakovi kasne do 5 minuta. I vlakovi prema Sisku voze uz kašnjenja najviše do 5 minuta.

Na karlovačkom i varaždinskom području vlakovi voze redovito, a za Koprivnicu sa zakašnjenjem do 10 minuta.

U Slavoniji su vlakovi redoviti osim vlaka broj 788 iz Strizivojne -Vrpolje za Osijek, koji je kasnio 50 minuta i vlaka broj 2210 iz Vinkovaca za Zagreb, koji je kasnio oko 20 minuta.

Noćni vlak broj 824 iz Splita za Zagreb kasnio je 9 minuta, a vlak broj 825 iz Zagreba za Split 32 minute. Vlak broj 500 iz Zagreba za Rijeku kasnio je 10 minuta.

U međunarodnom prometu vlakovi uglavnom voze redovito. Vlak broj 413 Zagreb - Beograd zbog kvara na lokomotivi kasnio je oko 30 minuta, a tri međunarodna vlaka (broj 411, 410 i 391) primljeni su sa zakašnjenjem od 50 do 80 minuta od dugih željezničkih uprava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙