FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Počelo zasjedanje Vijeća franjevačkih zajednica Hrvatske i BiH

ZAGREB, 28. siječnja 2005. (Hina) - U Zagrebu je danas počelo dvodnevnogodišnje zasjedanje Vijeća franjevačkih zajednica Hrvatske i BiH.
ZAGREB, 28. siječnja 2005. (Hina) - U Zagrebu je danas počelo dvodnevno godišnje zasjedanje Vijeća franjevačkih zajednica Hrvatske i BiH.

Osamnaest predsjednika zajednica na plenarnom zasjedanju predstavilo je rad u protekloj godini te najavilo projekte za ovu godinu.

Rad Vijeća franjevačkih zajednica održava se u nekoliko povjerenstava među kojima su povjerenstvo za duhovnost, za liturgiju, apostolat i evangelizaciju, medijsku djelatnost i izdavaštvo.

Predsjednica Vijeća franjevačkih zajednica Hrvatske i BiH Franciska Molnar istaknula je da pojedina povjerenstva za svoj budući rad očekuju materijalnu i moralnu podršku od franjevačkih zajednica.

Izrazila je zadovoljstvo angažmanom članova u povjerenstvima, osobito u povjerenstvu koje skrbi o duhovnom životu mladih redovnika i redovnica, o djelatnosti franjevačke mladeži i pripadnicima franjevačkoga Trećeg reda.

Po riječima Franciske Molnar predsjednici pojedinih povjerenstava dogovorit će se o planovima za ovu godinu i o zajedničkim projektima Vijeća.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙