FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Manji požari oko Splita

SPLIT, 26. siječnja 2005. (Hina) - U Kaštel Sućurcu u barakamanekadašnjeg Jugovinila danas oko 11 sati izbio je požar koji gasekaštelanska dobrovoljna vatrogasna društva, izvijestio je Županijskicentar za obavješćivanje.
SPLIT, 26. siječnja 2005. (Hina) - U Kaštel Sućurcu u barakama nekadašnjeg Jugovinila danas oko 11 sati izbio je požar koji gase kaštelanska dobrovoljna vatrogasna društva, izvijestio je Županijski centar za obavješćivanje.

Još se ne zna što je požar prouzročilo, a zbog njega je zatvorena stara kaštelanska cesta te je promet preusmjeren na Jadransku magistralu.

Tijekom jutra ugašen je i požar koji je noćas izbio na području Rudina iznad Splita gdje je izgorjelo oko 200 četvornih metara niskog raslinja.

Noćas je u blizini Splita na području Žrnovnice gorjelo na dva mjesta i to na predjelu zaseoka Privor gdje je zbog iskrenja na stupu dalekovoda izgorjelo oko 300 četvornih metara niskog raslinja i trave, a u žrnovničkom zaseoku Jerkovići u cijelosti je izgorjela sušionica za meso. Šteta još nije procijenjena, doznaje se u Županijskom centru za obavješćivanje u Splitu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙