FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čečenija: U posljednja 24 sata ubijeno 7 ruskih vojnika

VLADIKAVKAZ , 25. siječnja 2005. (Hina/AFP) - U posljednja 24 sata uČečeniji je u odvojenim napadima ubijeno sedam ruskih vojnika, ajedanaest ih je ozlijeđeno, rekao je u utorak za France pressedužnosnik čečenske uprave u Groznome koji je želio ostati anoniman.
VLADIKAVKAZ , 25. siječnja 2005. (Hina/AFP) - U posljednja 24 sata u Čečeniji je u odvojenim napadima ubijeno sedam ruskih vojnika, a jedanaest ih je ozlijeđeno, rekao je u utorak za France presse dužnosnik čečenske uprave u Groznome koji je želio ostati anoniman.

On je rekao da su trojica vojnika ubijena, a petorica ozlijeđena tijekom napada militanata. Nije precizirao u kojem je dijelu Čečenije došlo do incidenta.

U eksploziji teledirigirane bombe ručne izrade koja se dogodila u ponedjeljak popodne tijekom prolaska kamiona s ruskim vojnicima kroz četvrt Oktiabrskoe u Groznome poginula su dvojica vojnika, a trojica su ozlijeđena.

U Chaliju na jugoistoku Čečenije u eksploziji mine ručne izrade podmetnute pod Jeep poginuo je jedan vojnik, a trojica su ozlijeđena, a u ponedjeljak je tijekom demontiranja bombe teško ozlijeđen pirotehničar koji je u utorak podlegao ozljedama. Nije precizirano gdje se to dogodilo.

Ruski predsjednik Vladimir Putin posljednjih nekoliko godina uvjerava kako se u toj ruskoj kavkaskoj republici situacija "normalizirala".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙